HerresingleStorbritannien Wilfred Baddeley  (1. titel)
DamesingleStorbritannien Lottie Dod  (3. titel)
HerredoubleStorbritannien Wilfred Baddeley
Storbritannien Herbert Baddeley  (1. titel)

Wimbledon-mesterskaberne 1891 var den 15. udgave af Wimbledon-mesterskaberne i tennis. Turneringen blev spillet i All England Lawn Tennis and Croquet Club i London, Storbritannien, og blev afviklet i perioden 29. juni - 9. juli 1891.

I herresingle vandt Wilfred Baddeley efter sejr over Joshua Pim på 6-4, 1-6, 7-5, 6-0. Baddeley vandt også herredoublerækken, hvor han sammen med Herbert Baddeley besejrede de forsvarende mestre Joshua Pim og Frank Stoker med 6-1, 6-3, 1-6, 6-2. I damesingle vandt Lottie Dod med 6-2, 6-1 over Blanche Bingley Hillyard.

Resultater

Herresingle

Turneringen havde deltagelse af 22 spillere. Mesterskabet skulle egentlig have været afgjort i udfordringsrunden, hvor den forsvarende mester, Willoughby Hamilton, skulle have mødt vinderen af all comers-turneringen, men Willoughby Hamilton forsvarede ikke sin titel. Derfor gik mesterskabet til vinderen af all comers-turneringen, Wilfred Baddeley, som i finalen besejrede Joshua Pim med 6-4, 1-6, 7-5, 6-0. Dermed vandt Wilfred Baddeley den første af sine tre Wimbledon-titler i herresingle.

Alle kampe blev spillet bedst af fem sæt, der skulle vindes med mindst to overskydende partier.

Udfordringsrunden

I "udfordringsrunden" vandt vinderen af All comers-turneringen, Wilfred Baddeley, over den forsvarende mester, Willoughby Hamilton, på walkover.

Damesingle

Damesingleturneringen havde deltagelse af ni spillere, og alle kampene blev spillet bedst af tre sæt, der skulle vindes med mindst to overskydende partier. Turneringen blev vundet af Lottie Dod, der vandt all comers-turneringen efter finalesejr på 6-2, 6-1 over Blanche Bingley Hillyard, og som vandt udfordringsrunden på walkover, eftersom den den forsvarende mester, Lena Rice, ikke forsvarede titlen. Dermed vandt Lottie Dod den tredje af sine fem Wimbledon-titler i damesingle.