5.Kina Kina
6.Norge Norge
7.Danmark Danmark
8.Schweiz Schweiz

VM i ishockey for kvinder 1992 var det andet VM i ishockey for kvinder. Mesterskabet blev arrangeret af IIHF og afviklet i Tampere, Finland i perioden 20.26. april 1992 med deltagelse af otte hold.

Medaljevinderne var de samme som ved det første mesterskab. Guldet gik til de forsvarende mestre fra Canada, som i finalen vandt 8-0 over USA. Og bronzemedaljerne gik for anden gang i træk til værtslandet Finland, som besejrede Sverige med 5-4 efter forlænget spilletid og straffeslag i bronzekampen.

Resultater

Turneringen havde deltagelse af otte hold:

De otte hold spillede først en indledende runde i to grupper med fire hold. De to bedste hold fra hver gruppe gik videre til finalerunden om placeringerne 1-4, mens de to lavest placerede hold i hver grupper fortsatte i placeringsrunden om 5. – 8.-pladsen.

Indledende runde

De otte hold spillede i den indledende runde i to grupper med fire hold. De to bedste fra hver gruppe gik videre til semifinalerne, mens de øvrige fire hold gik videre til placeringsrunden.

Placeringsrunde

De fire hold, der sluttede på tredje- eller fjerdepladsen i grupperne i den indledende runde, spillede om 5. – 8.-pladsen.

Finaler

De fire hold, der sluttede på første- eller andenpladsen i grupperne i den indledende runde, spillede i semifinalerne, bronzekampen og finalen om guld-, sølv- og bronzemedaljer.