Denne artikel har en liste med kilder, en litteraturliste eller eksterne henvisninger, men informationerne i artiklen er ikke underbygget, fordi kildehenvisninger ikke er indsat i teksten. Du kan hjælpe ved at indføre præcise kildehenvisninger på passende steder.
Sæson1917-18
MesterKB
AndenpladsRanders Freja
TredjepladsFIF Hillerød

Landsfodboldturneringen 1917-18 var den femte sæson om Danmarksmesterskabet i fodbold for herrer organiseret af DBU. Turneringen blev vundet af KB. Det var fjerde gang KB vandt mesterskabet. I finalen slog KB Randers Freja, som blev det første jyske hold, der nåede finalen.

Baggrund

I finalen i Landsfodboldturneringen mødtes vinderen af den københavnske A-Rækken under Københavns Boldspil Union (KBU) og vinderen af Provinsmesterskabsturneringen. På grund af risiko ved sejlads i Østersøen i forbindelse med 1. Verdenskrig var Bornholms Boldspil Union ikke repræsenteret i turneringen.

Kilde: RSSSF
Regler for placeringsinddeling: 1) Flest point 2) Målkvotient.
  1. ^ Velo spillede kvalifikationskamp mod ØB om en plads i A-rækken. ØB vandt 6-1.
    KBU besluttede dog efterfølgende at udvide A-rækken fra seks til syv hold. Velo spillede derfor en kvalifikationskamp mod nummer to i B-rækken, KFUM, men tabte også det opgør.[1]