home

Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Home (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Home)
Home
Home Viborg.jpg
(c) Lars Schmidt, CC BY 3.0
Home a/s har anvendt sit nuværende logo siden 1. august 1989, og det kan ses ved en Home-ejendomsmægler i Gravene, Viborg.
Foto: Lars Schmidt
Virksomhedsinformation
Grundlagt1990 Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata
CVR-nummer13394172 Rediger på Wikidata
OpenCorporatesdk/13394172 Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

home er en stor dansk ejendomsmæglerkæde. Kædens forretninger drives på franchisebasis og bestyres af home a/s, som ejes 100% af Realkredit Danmark og dermed indgår i Danske Bank-koncernen. I kæden er der 170 forretninger og fire servicecentre fordelt over hele landet med mere end 900 ansatte på landsplan. Der er ca. 100 franchisetagere i home, hvoraf de største driver 10-15 lokale forretninger. home privatbolig omsætter boliger til en beregnet værdi af mere end 800 mia. kr.

Kæden blev etableret 1. august 1989 og havde i 2005 omkring en fjerdedel af markedet for ejendomshandel i Danmark målt i forhold til Realkreditrådets statistik.

home var den første ejendomsmæglerkæde i Danmark, der lancerede en national Facebookstrategi.[kilde mangler]

I februar 2016 accepterede home en bøde på 3,75 millioner kr. for ulovligt at have opfordret deres mæglere til at boykottet Boliga.dk til fordel for i stedet at bruge Boligsiden.dk, som er lanceret af Dansk Ejendomsmæglerforening[1]

Kilder

Eksterne henvisninger


DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Medier brugt på denne side

Factory DNK.svg
Forfatter/Opretter: Gr1st, Licens: CC BY-SA 3.0
Icon of a factory with an Danish flag.
Home Viborg.jpg
(c) Lars Schmidt, CC BY 3.0
Bygningen placeret på Gravene 20 i Viborg. Opført i 1905-06. Blev indtil slutningen af 1980'erne benyttet som hotel. Den venstre del bliver her (2011) benyttet af en ejendomsmægler fra Home.