home

For alternative betydninger, se Home (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Home)
Home
(c) Lars Schmidt, CC BY 3.0
Home a/s har anvendt sit nuværende logo siden 1. august 1989, og det kan ses ved en Home-ejendomsmægler i Gravene, Viborg.
Foto: Lars Schmidt
Virksomhedsinformation
SelskabsformAktieselskab Rediger på Wikidata
BrancheFinansiel service Rediger på Wikidata
Grundlagt1990 Rediger på Wikidata
HovedsædeAarhus, Danmark Rediger på Wikidata
Organisation
ModerselskabRealkredit Danmark Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Rediger på Wikidata
CVR-nummer13394172 Rediger på Wikidata
OpenCorporatesdk/13394172 Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

home er en stor dansk ejendomsmæglerkæde. Kædens forretninger drives på franchisebasis med lokale indehavere og bestyres af home a/s, som ejes 100% af Realkredit Danmark og dermed indgår i Danske Bank-koncernen. Jens Peter Jensen er direktør for kæden.

I kæden er der 182 forretninger og fire servicecentre fordelt over hele landet med næsten 900 ansatte på landsplan (pr. september 2023). Der er ca. 130 franchisetagere i home, hvoraf de største driver over 10 lokale forretninger. home solgte boliger til en samlet salgsværdi af mere end 68 mia. kr. i 2022.

Kæden blev etableret 1. august 1989 og havde i 2005 omkring en fjerdedel af markedet for ejendomshandel i Danmark målt i forhold til Realkreditrådets statistik.

I februar 2016 accepterede home en bøde på 3,75 millioner kr. for ulovligt at have opfordret deres mæglere til at boykotte Boliga.dk til fordel for i stedet at bruge Boligsiden.dk, som er lanceret af Dansk Ejendomsmæglerforening[1]

Kilder

Eksterne henvisninger

DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Medier brugt på denne side

Factory DNK.svg
Forfatter/Opretter: Gr1st, Licens: CC BY-SA 3.0
Icon of a factory with an Danish flag.
Home Viborg.jpg
(c) Lars Schmidt, CC BY 3.0
Bygningen placeret på Gravene 20 i Viborg. Opført i 1905-06. Blev indtil slutningen af 1980'erne benyttet som hotel. Den venstre del bliver her (2011) benyttet af en ejendomsmægler fra Home.