Debatforum

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Debatforum er et sted hvor man udveksler synspunkter om et givent emne således, at man kan nå frem til en politik.

Læserbreve

Oprindelig var tingsteder, og senere torve og pladser, et oplagt sted at lufte sine meninger. Efterhånden som aviser og tidsskrifter blev udbredt, så skete meningsudvekslingen i læserbreve, debatindlæg og kronikker.

Internetforum

Der findes også efterhånden en del fora på internettet. Det er steder, hvor man kan udveksle viden, diskutere eller bare snakke sammen. Et eksempel på forumsoftware er open source-forummet phpBB.

Rejseforum

Et rejseforum er en type internetforum, der fungerer som en blanding af rejsebøger, fotoalbum og socialt fællesskab på internettet. Man lægger sine ferieoplevelser online – så alle kan nyde og lære af dem. Ofte henvender et rejseforum sig til et specielt publikum. Der findes rejsefora i mange forskellige udgaver, og antallet er hastigt stigende.[kilde mangler] Mange rejseselskaber gør i dag brug af rejseforum for at få brugere til besøge deres websider, men der findes også andre udbydere, som primært fokuserer på mediet rejseforum.

Se også

PolitikSpire
Denne artikel om politik og ideologi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.