European Women's
Champions Cup
Herlev IK
Antal hold8

DM i ishockey for kvinder 2006-07 var turneringen om det 18. DM i ishockey for kvinder. Turneringen havde deltagelse af otte hold, der først spillede en indledende runde i to regionalt opdelte puljer, hvorfra de to bedste hold fra hver landsdel gik videre til DM-slutspillet.

Mesterskabet blev vundet af Herlev Ishockey Klub, som vandt DM-titlen for kvinder for anden sæson i træk og 8. gang i alt. I finalen, der blev afgjort over to kampe, vandt Herlev IK samlet med 10-2 over Rødovre SIK.

Bronzemedaljerne gik til Herning IK, som i bronzekampen samlet besejrede Odense IK med 7-1 over to kampe.

Stillinger og resultater

Indledende runde

Øst

Klubberne øst for Storebælt spillede om to pladser i DM-slutspillet. Turneringen havde deltagelse af fem hold, der spillede en firedobbelt-turnering alle-mod-alle.

0

K: Kampe spillet, V: Vundne kampe, U: Uafgjorte kampe, T: Tabte kampe, Mf: Mål for, Mi: Mål imod, +/-: Måldifference, P: Point

Vest

Klubberne vest for Storebælt spillede om to pladser i DM-slutspillet. Turneringen havde deltagelse af tre hold, der spillede en firedobbelt-turnering alle-mod-alle.

DM-slutspil

De to bedste hold fra hver landsdel, i alt fire hold, spillede slutspil om fordelingen af DM-medaljerne. Slutspillet blev spillet i Hørsholm Skøjtehal i Hørsholm i perioden 9.11. marts 2007. De fire hold blev parret i to semifinaler, der blev afgjort i en kamp. Vinderne gik videre til finalen, mens taberne gik videre til bronzekampen. Både finalen og bronzekampen blev afgjort over to kampe, hvor summen af de to resultater udgjorde det samlede resultat.