Kvinder
Antal deltagere8 hold
AndenpladsPolen Polen
TredjepladsSlovakiet Slovakiet

C-Europamesterskabet i curling 2017 for herre- og kvindehold var det ottende C-EM i curling gennem tiden. Mesterskabet blev arrangeret af World Curling Federation og afviklet i arenaen Palau de Gel d'Andorra i Andorra la Vella, Andorra i perioden 7. - 13. maj 2017 med deltagelse af otte kvinde- og ni herrehold. Både mændene og kvinderne spillede om to ledige pladser ved B-EM senere på året.

Mændenes turnering blev vundet af Spanien foran Frankrig, og de to hold kvalificerede sig dermed til B-EM. Bronzemedaljerne gik til Irland. Hos kvinderne gik Spanien og Polen videre til B-EM, mens Slovakiet sikrede sig bronzemedaljerne.

Mænd

I mændenes turnering spillede ni hold om to pladser ved B-EM senere på året i Sankt Gallen, Schweiz. Holdene spillede først et grundspil alle-mod-alle, hvorefter de fire bedste hold gik videre til slutspillet, der blev afviklet som et Page playoff.

Slutspil

Slutspillet havde deltagelse af de fire bedste hold fra grundspillet og afvikledes som et Page playoff. Holdene, der sluttede som nr. 1 og 2 i grundspillet, Spanien og Irland, spillede i finalen om førstepladsen og den ene plads ved B-EM. Taberen af finalen gik videre til sølvkampen, hvor holdet spillede mod vinderen af playoff 3/4 om andenpladsen og den sidste ledige plads ved B-EM.

Kvinder

I kvindernes turnering spillede otte hold om to pladser ved B-EM senere på året i Sankt Gallen, Schweiz. Holdene spillede først et grundspil alle-mod-alle, hvorefter de fire bedste hold gik videre til slutspillet, der blev afviklet som et Page playoff.