AL-Bank Cup 2012-13

AL-Bank Cup 2012-13 var den 21. udgave af den danske pokalturnering i ishockey for mandlige klubhold og blev arrangeret af Danmarks Ishockey Union. Turneringens navn refererede til dens sponsor, Arbejdernes Landsbank.

Turneringen blev vundet af SønderjyskE Ishockey, som finalen vandt 2-0 over Frederikshavn White Hawks.

Holde

Turneringen havde deltagelse af 12 hold:

De fire semifinalister fra AL-Bank Ligaen 2011-12, SønderjyskE Ishockey, Herning Blue Fox, AaB Ishockey og Odense Bulldogs, var direkte kvalificeret til kvartfinalerne, mens de otte øvrige hold i første runde spillede om de sidste fire kvartfinalepladser.

Resultater

Første runde

I første runde spillede de otte lavest rangerende hold om fire pladser i kvartfinalerne. De fire hold blev parret i fire opgør, der blev afgjort i én kamp.

DatoKampRes.
6.9.EfB IshockeyFrederikshavn White Hawks1–4
7.9.Rungsted IKCopenhagen Hockey0–10
8.9.IC Gentofte StarsRødovre Mighty Bulls0–3
9.9.Amager ICHerlev Eagles0–5

Kvartfinaler

I kvartfinalerne spillede de fire vindere fra 1. runde sammen med de fire hold, der sad over i 1. runde, om fire pladser i semifinalerne. De otte hold blev parret i fire opgør, der blev afgjort over to kampe (ude og hjemme).

13.9.SønderjyskE IshockeyOdense Bulldogs5–2
18.9.Odense BulldogsSønderjyskE Ishockey2–2
SønderjyskE Ishockey vinder samlet med 7–4
14.9.Rødovre Mighty BullsCopenhagen Hockey3–2
18.9.Copenhagen HockeyRødovre Mighty Bulls1–3
Rødovre Mighty Bulls vinder samlet med 6–3
14.9.Frederikshavn White HawksAalborg Pirates1–1
18.9.Aalborg PiratesFrederikshavn White Hawks2–5